top of page

The Traphouse

Public·60 members

İdman analitikasına pozitiv marağı necə qorumaq

İdman analitikası mənim üçün maraqlı bir məşğuliyyətə çevrilib və bu marağı uzun müddət sağlam şəkildə davam etdirmək istəyirəm. Statistikaları araşdırmaq, komandaları müqayisə etmək və müxtəlif yarışlar haqqında məlumat toplamaq mənə zövq verir. Lakin hər hansı hobbi kimi burada da balansı qorumağın vacib olduğunu düşünürəm. Mənə bu istiqamətdə məsləhət lazımdır. İdman analitikasına vaxt ayırarkən gündəlik işlərə, istirahətə və digər fəaliyyətlərə necə balans yaratmaq olar? Öz təcrübənizi paylaşsanız, bu marağı daha rahat və pozitiv şəkildə davam etdirməyə kömək edə bilər.

3 Views
Kyky123
Kyky123
4 days ago

Fərdi performans basketbol qarşılaşmalarında ümumi statistikanın mühüm hissəsini təşkil edir. Əvvəlki yazılarda oyunçuların göstəricilərinin izlənilməsi haqqında danışılmışdı və basketbol bu baxımdan çoxlu maraqlı məlumat təqdim edir. Xal sayı, ribaundlar, assistlər, top itkiləri və dəqiq atış faizi kimi göstəricilər oyunçunun matçdakı rolunu anlamağa kömək edə bilər. platformasında basketbol qarşılaşmalarını araşdırarkən mövcud statistik məlumatları nəzərdən keçirmək mümkün ola bilər. Bununla belə, yalnız bir oyunçunun rəqəmlərinə baxaraq komandanın ümumi vəziyyəti haqqında yekun fikir yaratmaq düzgün olmaz. Basketbolda komanda oyunu, rotasiya, müdafiə və digər amillər də böyük əhəmiyyət daşıyır. Məncə, fərdi və komanda statistikasını birlikdə izləmək qarşılaşmanı daha yaxşı başa düşməyə imkan verir. Mövsüm ərzində oyunçuların göstəricilərini müqayisə etmək də maraqlıdır, çünki onların rolu və nəticələri zamanla dəyişə bilər. Belə məlumatlar basketbola olan marağı artıraraq adi matç izləməsini daha analitik fəaliyyətə çevirə bilər.

© 2026 BY ILOVEMAKONNEN.
All Rights Reserved.

​

Store + Return Policies

• Instagram
  • YouTube
  • TikTok

SUBSCRIBE

bottom of page